Master Dress

Västra Götalands län

Information

600328-XXXX är organisationsnummer för företaget Master Dress. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Master Dress är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Master Dress finns i.

Master Dress har varit registrerat sedan 1987-04-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Master Dress så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Master Dress är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Master Dress är följande:

Vill ni komma i kontakt med Master Dress så kan ni göra det på telefon genom 0500-483645 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av tröjor och presentreklam

Det finns olika personer som har en koppling med Master Dress och det är Damm, Karl Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,