ROADAB Skaraborg

Västra Götalands län

Information

600514-XXXX är organisationsnummer för bolaget ROADAB Skaraborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ROADAB Skaraborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som ROADAB Skaraborg finns i.

ROADAB Skaraborg har varit registrerat sedan 2007-04-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för ROADAB Skaraborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

ROADAB Skaraborg är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för ROADAB Skaraborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med ROADAB Skaraborg så kan ni göra det på telefon genom 073-6150275 eller genom brev på följande adress:

Demontering av oljetankar, vattencisterner, VVS-interiörer. Grovstädservice: in utsida, fastigheter. Inköp och försäljning av konkurslager. Handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Skrotfragmentering Partihandel av inventarier och lager från konkurs.

Det finns olika personer som har en koppling med ROADAB Skaraborg och det är Roadery, Michael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,