Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde är ett av dem. Statusen för Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde är att Bolaget är aktivt.

Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde är ett Enskild firma och skapades 2006-02-28. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde ska trivas.

Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bygg och byggservice, ventilationsmontage, plåtslageri, reparation och service av byggmaskiner typ byggsågar, borrmaskiner, kompressorer och motorer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-413017.

.

De som är på något sätt har med Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde är Karlsson, Johan Klas-Göran som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Montage o Byggservice Johan Karlsson Skövde har 601005-XXXX som sitt organisationsnummer.