PeOs Golvslipning

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och PeOs Golvslipning är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PeOs Golvslipning är ett av dem. Statusen för PeOs Golvslipning är att Bolaget är aktivt.

PeOs Golvslipning är ett Enskild firma och skapades 1982-09-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PeOs Golvslipning ska trivas.

PeOs Golvslipning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Golvslipning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PeOs Golvslipning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är PeOs Golvslipning och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med PeOs Golvslipning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6461879.

.

De som är på något sätt har med PeOs Golvslipning är Hultström, Per-Olof Albert som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PeOs Golvslipning har 601230-XXXX som sitt organisationsnummer.