Peters Grävtjänst, Peter Knopp

Västra Götalands län

Information

610612-XXXX är organisationsnummer för bolaget Peters Grävtjänst, Peter Knopp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peters Grävtjänst, Peter Knopp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Peters Grävtjänst, Peter Knopp finns i.

Peters Grävtjänst, Peter Knopp har varit registrerat sedan 1985-07-02 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peters Grävtjänst, Peter Knopp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Peters Grävtjänst, Peter Knopp är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Peters Grävtjänst, Peter Knopp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peters Grävtjänst, Peter Knopp så kan ni göra det på telefon genom 0500-434005 eller genom brev på följande adress:

Grävmaskinsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Peters Grävtjänst, Peter Knopp och det är Knopp, Karl Peter Erling som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,