Levons Skomakeri

Västra Götalands län

Information

611126-XXXX är organisationsnummer för bolaget Levons Skomakeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Levons Skomakeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Levons Skomakeri finns i.

Levons Skomakeri har varit registrerat sedan 1997-10-09 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Levons Skomakeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Levons Skomakeri är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Levons Skomakeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Levons Skomakeri så kan ni göra det på telefon genom 0500-419698 eller genom brev på följande adress:

Skomakeri, nyckeltillverkning och skrädderi.

Det finns olika personer som har en koppling med Levons Skomakeri och det är Yaacoubian, Levon Henri som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,