Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor

Västra Götalands län

Information

621122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor finns i.

Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor har varit registrerat sedan 1995-08-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor så kan ni göra det på telefon genom 0500-422053 eller genom brev på följande adress:

Zonterapi, massage, natursalvor.

Det finns olika personer som har en koppling med Andrum, Kroppsterapi & Calluna Natursalvor och det är Hilmersson Bring, Helen Cecilia som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,