MULTUS i Skövde

Västra Götalands län

Information

640212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MULTUS i Skövde. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MULTUS i Skövde är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som MULTUS i Skövde finns i.

MULTUS i Skövde har varit registrerat sedan 1990-10-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MULTUS i Skövde så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

MULTUS i Skövde är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för MULTUS i Skövde är följande:

Vill ni komma i kontakt med MULTUS i Skövde så kan ni göra det på telefon genom 0500-411091 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning och försäljning av släpvagnar samt försäljning av däck m m.

Det finns olika personer som har en koppling med MULTUS i Skövde och det är Karlsson, Nils Anders Rikard som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,