Firma Fredrik Martinsson

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Enskild firma som heter Firma Fredrik Martinsson. Det finns flera bolag som liknar Firma Fredrik Martinsson i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Firma Fredrik Martinsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-19 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-09-27 så har Firma Fredrik Martinsson varit registrerat och sedan 2004-03-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Firma Fredrik Martinsson och det finns fler bolag som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Firma Fredrik Martinsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firma Fredrik Martinsson så kan ni göra det på 070-5490044.

Hjälper små och medelstora lantbruk skogsbruk med naturvård. Hjälper större företag inom vägbyggnadsbranschen som maskinförare. Hjälper små och medelstora företag med ekonomisk rådgivning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Martinsson, Carl Fredrik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firma Fredrik Martinsson har 650323-XXXX som sitt organisationsnummer.