LaReina PRESENTER

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Enskild firma som heter LaReina PRESENTER. Det finns flera bolag som liknar LaReina PRESENTER i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

LaReina PRESENTER är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-05-19 så har LaReina PRESENTER varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är LaReina PRESENTER och det finns fler bolag som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med LaReina PRESENTER så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LaReina PRESENTER så kan ni göra det på 0500-471300.

Försäljning av present- och heminredningsartiklar bla från Sydamerika. Kalaspaket för fest och kalas, exempelvis godispåsar, ballonger, småleksaker, godis, läsk och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hellsten, Soili Marjut som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

LaReina PRESENTER har 660304-XXXX som sitt organisationsnummer.