Desicon

Västra Götalands län

Information

660508-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Desicon. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Desicon är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Desicon finns i.

Desicon har varit registrerat sedan 1997-03-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Desicon så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Desicon är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Desicon är följande:

Vill ni komma i kontakt med Desicon så kan ni göra det på telefon genom 0500-418687 eller genom brev på följande adress:

Design och konstruktion av möbler, inredning och därmed förenlig verksamhet. Försäljning av router d v s databoxar som styr teletrafiken till flera inprogrammerade operatörer och deras billigaste destinationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Desicon och det är Därth, Sven Joakim som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,