Nimstad IT - Design

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och Nimstad IT - Design är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nimstad IT - Design är ett av dem. Statusen för Nimstad IT - Design är att Bolaget är aktivt.

Nimstad IT - Design är ett Enskild firma och skapades 1993-09-10. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nimstad IT - Design ska trivas.

Nimstad IT - Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utveckling, installation och försäljning av färdiga system för PC-datorer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nimstad IT - Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Nimstad IT - Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Nimstad IT - Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-434363.

.

De som är på något sätt har med Nimstad IT - Design är Nimstad, John Thomas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nimstad IT - Design har 660513-XXXX som sitt organisationsnummer.