Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik

Västra Götalands län

Information

661109-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik finns i.

Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik har varit registrerat sedan 1992-06-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning, försäljning och installation av ljud och ljusteknik samt viss tillverkning av komponenter som ingår i ovanstående utrustningar. Försäljning av elektriska komponenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Skaraborgs Ljus & Förstärkarteknik och det är Johansson, Kent Ola som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,