Petra's Hår och Design Källare

Västra Götalands län

Information

Petra's Hår och Design Källare hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Petra's Hår och Design Källare finns. I Skövde så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Petra's Hår och Design Källare tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Petra's Hår och Design Källare har haft sedan 1996-01-01. Petra's Hår och Design Källare har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Petra's Hår och Design Källare så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-412260.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Petra's Hår och Design Källare har idag 661222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Petra's Hår och Design Källare

Frisör och försäljning av blomm-dekorationer.

I Petra's Hår och Design Källare så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Örqvist, Petra Yvonne Ulrika som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .