Mikael Westerberg Gräv & Transport

Västra Götalands län

Information

Mikael Westerberg Gräv & Transport är en verksamhet som finns i Skövde. I Mikael Westerberg Gräv & Transport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerberg, Johan Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikael Westerberg Gräv & Transport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mikael Westerberg Gräv & Transport på telefon 0500-425351.

Lastbilsåkeri, gräv- och anläggningstjänster.

Idag är Mikael Westerberg Gräv & Transport av bolagstypen Enskild firma.

Mikael Westerberg Gräv & Transport är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mikael Westerberg Gräv & Transport innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-25 och Mikael Westerberg Gräv & Transport är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikael Westerberg Gräv & Transport så är det följande:

Mikael Westerberg Gräv & Transport har 670201-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.