Plåtslagaren i Skövde

Västra Götalands län

Information

671210-XXXX är organisationsnummer för företaget Plåtslagaren i Skövde. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plåtslagaren i Skövde är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Plåtslagaren i Skövde finns i.

Plåtslagaren i Skövde har varit registrerat sedan 1998-07-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plåtslagaren i Skövde så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Plåtslagaren i Skövde är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Plåtslagaren i Skövde är följande:

Vill ni komma i kontakt med Plåtslagaren i Skövde så kan ni göra det på telefon genom 0500-440497 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsplåtslageri med närliggande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Plåtslagaren i Skövde och det är Josefsson, Claes Jonas Peder som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,