Timmersdala Interiör och Kakel

Västra Götalands län

Information

Timmersdala Interiör och Kakel hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Timmersdala Interiör och Kakel finns. I Skövde så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Timmersdala Interiör och Kakel tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Timmersdala Interiör och Kakel har haft sedan 2001-01-29. Timmersdala Interiör och Kakel har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Timmersdala Interiör och Kakel så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0511-81248.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Timmersdala Interiör och Kakel har idag 680621-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Timmersdala Interiör och Kakel

Tjänsteföretag-allservice inom fastighetsskötsel samt catering.

I Timmersdala Interiör och Kakel så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Monica Ingela Margareta som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .