Olifant Media

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Enskild firma som heter Olifant Media. Det finns flera verksamheter som liknar Olifant Media i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Olifant Media är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-04-02 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2009-11-06 så har Olifant Media varit registrerat och sedan 2009-04-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Olifant Media och det finns fler verksamheter som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Olifant Media så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Olifant Media så kan ni göra det på 0500-400810.

Medieproduktion och marknadsföringgstjänster samt därmed förenlig verksamhet. Såsom produktion av information, underhållning och reklam i text, för webb och audiovisuella medier.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Torstensson Hallgren, Metha T A som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Olifant Media har 680819-XXXX som sitt organisationsnummer.