Future in Mind

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Enskild firma som heter Future in Mind. Det finns flera företag som liknar Future in Mind i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Future in Mind är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-04-24 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2008-04-25 så har Future in Mind varit registrerat och sedan 2008-05-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Future in Mind och det finns fler företag som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Future in Mind så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Future in Mind så kan ni göra det på 070-8182652.

Kvalificerade konsulttjänster inom området hållbar utveckling inkluderande ansvarsfullt miljöarbete, verksamhetsutveckling, miljöledningssystem, lagbevakning, och socialt ansvarstagande. Tjänsterna består i huvudsak av utrednings- och analysarbete, strategisk rådgivning, produktutveckling, riskbedömning, kommunikation, utbildning och affärsutveckling. Målet är att utveckla uppdragsgivarnas verksamhet, minska miljöbelastningen, identifiera och minimera miljörisker, öka konkurrenskraften och skapa bättre förutsättningar för långsiktigt hållbara och lönsamma verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ståhl, Fredrik Mattias som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Future in Mind har 700330-XXXX som sitt organisationsnummer.