Hår & Hair i Skövde

Västra Götalands län

Information

700501-XXXX är organisationsnummer för företaget Hår & Hair i Skövde. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hår & Hair i Skövde är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Hår & Hair i Skövde finns i.

Hår & Hair i Skövde har varit registrerat sedan 1995-12-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hår & Hair i Skövde så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Hår & Hair i Skövde är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Hår & Hair i Skövde är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hår & Hair i Skövde så kan ni göra det på telefon genom 0500-412500 eller genom brev på följande adress:

Dam och herrfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Hår & Hair i Skövde och det är Henåker, Anna Madeleine som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,