Sol-Lyckans massage

Västra Götalands län

Information

700528-XXXX är organisationsnummer för företaget Sol-Lyckans massage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sol-Lyckans massage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Sol-Lyckans massage finns i.

Sol-Lyckans massage har varit registrerat sedan 2003-10-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sol-Lyckans massage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-18.

Sol-Lyckans massage är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Sol-Lyckans massage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sol-Lyckans massage så kan ni göra det på telefon genom 0500-480533 eller genom brev på följande adress:

Massage, zonterapi, reflexologi behandlingar

Det finns olika personer som har en koppling med Sol-Lyckans massage och det är Ljungberg, Annika Birgitta Desirée som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,