Färgspel

Västra Götalands län

Information

710314-XXXX är organisationsnummer för bolaget Färgspel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Färgspel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Färgspel finns i.

Färgspel har varit registrerat sedan 2007-11-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Färgspel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-31.

Färgspel är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Färgspel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Färgspel så kan ni göra det på telefon genom 070-9228212 eller genom brev på följande adress:

Ge professionell rådgivning vid färgsättning interiört och exteriört samt homestaging vid försäljning av hus lägenhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Färgspel och det är Swahn, Anna Elisabeth som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,