Hundra procent Nettan

Västra Götalands län

Information

710721-XXXX är organisationsnummer för företaget Hundra procent Nettan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hundra procent Nettan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Hundra procent Nettan finns i.

Hundra procent Nettan har varit registrerat sedan 2004-01-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hundra procent Nettan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Hundra procent Nettan är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Hundra procent Nettan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hundra procent Nettan så kan ni göra det på telefon genom 0500-461045 eller genom brev på följande adress:

Frisör - försäljning av shampo o dyl.

Det finns olika personer som har en koppling med Hundra procent Nettan och det är Sundell, Sara Jeanette som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,