Bostadsrättsföreningen Bissgården

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsföreningen Bissgården är en verksamhet som finns i Skövde. I Bostadsrättsföreningen Bissgården finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arinell Frankenberg, Kerstin Anita E som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Eva Vera Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Frankenberg, Jan Åke Conny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnardo, Mark Edvard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Stig Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Martin Åke Johan som är född 1977 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Bissgården så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Bissgården på telefon 0500-434271.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Bissgården av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Bissgården är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Bissgården innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Bissgården är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Bissgården så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Bissgården har 716410-5244 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.