Bostadsrättsföreningen Eneborg

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsföreningen Eneborg är ett bolag som finns i Skövde. I Bostadsrättsföreningen Eneborg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Davidsson, Gitte Kate Diana som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Johnny Stuart som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Claes Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Stig Göte Ragnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlund Andersson, Christina E som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Peter Erik Willhelm som är född 1984 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Eneborg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Eneborg på telefon 0511-340790.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som inne- har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Eneborg av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Eneborg är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Eneborg innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Eneborg är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Eneborg så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Eneborg har 716449-4424 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.