Ädelstenens Fritidshem Ekonomisk Förening

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Ädelstenens Fritidshem Ekonomisk Förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Ekonomisk förening. Ädelstenens Fritidshem Ekonomisk Förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Ädelstenens Fritidshem Ekonomisk Förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716449-5223.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-438110 alternativt besöka eller skicka post till Ädelstenens Fritidshem Ekonomisk Förening på följande adress Ädelstensv. 27, 541 42, Skövde.

Ädelstenens Fritidshem Ekonomisk Förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Ädelstenens Fritidshem Ekonomisk Förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att erbjuda en trygg fritidshemsplacering i närmiljö, för medlemmarnas barn samt att erbjuda möjlighet till fritidshemsplacering till samma eller lägre kostnad än kommunalt fritidshem.