Jörgens Bygg- och Alltjänst

Västra Götalands län

Information

720502-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jörgens Bygg- och Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jörgens Bygg- och Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Jörgens Bygg- och Alltjänst finns i.

Jörgens Bygg- och Alltjänst har varit registrerat sedan 1994-05-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jörgens Bygg- och Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Jörgens Bygg- och Alltjänst är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Jörgens Bygg- och Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jörgens Bygg- och Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-9300625 eller genom brev på följande adress:

Bygg- och skogsverksamhet samt avbytartjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Jörgens Bygg- och Alltjänst och det är Larsson, Bengt Jörgen Artur som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,