Adamsbyggallfix

Västra Götalands län

Information

730623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Adamsbyggallfix. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adamsbyggallfix är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Adamsbyggallfix finns i.

Adamsbyggallfix har varit registrerat sedan 2007-08-14 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Adamsbyggallfix så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Adamsbyggallfix är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Adamsbyggallfix är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adamsbyggallfix så kan ni göra det på telefon genom 073-5754403 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet (inmontering o.d. av dörrar,fönster,trappor,).

Det finns olika personer som har en koppling med Adamsbyggallfix och det är Mutaliev, Adam som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,