Onepool Sweden

Västra Götalands län

Information

731231-XXXX är organisationsnummer för bolaget Onepool Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Onepool Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Onepool Sweden finns i.

Onepool Sweden har varit registrerat sedan 2007-10-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Onepool Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-20.

Onepool Sweden är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Onepool Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Onepool Sweden så kan ni göra det på telefon genom 0500-461155 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och montering av villapooler samt tillbehör i och runt omkring pool.

Det finns olika personer som har en koppling med Onepool Sweden och det är Persson, Bo Jonas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,