Svärds Massage och Friskvård

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skövde och Svärds Massage och Friskvård är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Svärds Massage och Friskvård är ett av dem. Statusen för Svärds Massage och Friskvård är att Bolaget är aktivt.

Svärds Massage och Friskvård är ett Enskild firma och skapades 2006-07-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Svärds Massage och Friskvård ska trivas.

Svärds Massage och Friskvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage och friskvård för människor och hästar. Samt försäljning av hudvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svärds Massage och Friskvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Svärds Massage och Friskvård och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Svärds Massage och Friskvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9844152.

.

De som är på något sätt har med Svärds Massage och Friskvård är Svärd, Anna Lena Elisabeth som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svärds Massage och Friskvård har 750913-XXXX som sitt organisationsnummer.