Byggnadsföreningen Vestergyllen ek. för.

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Byggnadsföreningen Vestergyllen ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Ekonomisk förening. Byggnadsföreningen Vestergyllen ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Byggnadsföreningen Vestergyllen ek. för. är ej momsregistretat och har organisationsnummer 766600-0455.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Byggnadsföreningen Vestergyllen ek. för. på följande adress Diamantv. 5, 541 42, Skövde.

Byggnadsföreningen Vestergyllen ek. för. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Byggnadsföreningen Vestergyllen ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Fritsson, Ingegerd Torborg Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant , Skogsberg, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Suppleant . Svensson, Bernt Georg som är född 1942 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvalta fastigheten Castor 1 med adress Villagatan 5 i Skövde.