Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 1

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Skövde kommun åt medlemmar upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid. Den rätt inom föreningen, som på grund av sådan upplåtelse tillkommer medlem kallas bo- stadsrätt, och medlem som innehar bostadsrätt kallas bostads- rättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 1 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Skövde så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 1 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1942-02-23 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 1 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

766600-1735 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 1 och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 1 så går det att nå dem via telefon på 0500-415854 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Henberg, Noomi Eunice Teodora -Pettersson, Mimona Carina

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 1 är Henberg, Noomi Eunice Teodora som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lake, Siv Mildred Anita som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Mimona Carina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Valfridsson, Ann-Charlott som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlén, Stefan Andreas som är född 1974 och har titeln SuppleantJosefsson, Helen Veronika som är född 1984 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Fredrik Gunnar som är född 1976 och har titeln Suppleant, Palm, Hannah Victoria som är född 1980 och har titeln Suppleant.