Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8

Västra Götalands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 är en verksamhet som finns i Skövde. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Melker, Sven Ola som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Margot Kristina som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Staffan Ulf Gunnar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Bengt August som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Uvegård, Ulf Kjell Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Elf, Helena Elsa Maria som är född 1959 och har titeln SuppleantGustafsson, Joakim Karl Gustaf som är född 1988 och har titeln Suppleant, Heed, Marie Kristine som är född 1962 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 på telefon 0500-472600.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa ideérna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Skövdehus nr 8 har 766600-1743 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.