Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva assistans verksamhet inom vården. Varigenom tillhandahålla personlig assistans, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Skövde så är Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1995-05-31 så skapades Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening och bolaget är har F-skattsedel Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening har haft det sedan 1995-01-01.

Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-04-12

769600-8692 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skövde.

Just nu är Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0500-429144 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kjell Torben -Ekblom, Stig Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kooperativet Frej i Skövde Ekonomisk förening är Andersson, Eva Anette som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Torben som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblom, Stig Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn, Jakob Ingvar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblom, Elsy Irene som är född 1954 och har titeln Suppleant, .