Peer Consulting ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Peer Consulting ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Peer Consulting ekonomisk förening finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Peer Consulting ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-11-28.

Peer Consulting ekonomisk förening som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-11-07. Men sedan 2001-11-28 så har Peer Consulting ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gröna v. 58 A, 541 54, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peer Consulting ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 075-1502001.

Skövde arbetar för att bolag som Peer Consulting ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Peer Consulting ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva ekonomisk verksamhet som omfattar att utföra analyser och utvärderingfar av gränssnitt, såsom webbsidor multimediaproduktioner utifrån ett pedagogiskt perspektiv. Utformar det pedagogiska upplägget i samband med kompetens- utveckling via ett webbgränssnitt. Utformar och genomför kurser i kompetensutveckling inom olika verksamhetsområden och därmed förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i föreningens verksamhet med eget arbete.

Firmatecknare för Peer Consulting ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Erik Lindholm och Peter Persson, i förening..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peer Consulting ekonomisk förening och det är följande personer, Hagman, Siv Marie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Annika Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Inge Peter Martin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Peer Consulting ekonomisk förening är 769607-7135.