Four Lips Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Four Lips Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Skövde. I Four Lips Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ehn Edvinsson, Ulla Margaretha som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Joy Veronica som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Locher, Petra Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Margit Jenny Charlotta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Four Lips Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Four Lips Ekonomisk förening på telefon 0500-480711.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att underhålla med sång, musik och framträdanden. medlemmarna ska i föreningens intresse delta med insats inom musik. medlemmarna i föreningen skall aktivt delta med att sjunga och utveckla sin sångförmåga, att i stämmor kunna framföra sång eller på annat sätt musicera. föreningens medlemmar skall aktivt medverka till kompetensutveckling inom sång och musik. inom föreningen skall olika uppdrag tas och mot ersättning underhålla med sång och musik.

Idag är Four Lips Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Four Lips Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Four Lips Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-06 och Four Lips Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Four Lips Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Margareta Ehn Edvinsson och Charlotta Nyman i förening.

Four Lips Ekonomisk förening har 769610-6777 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.