Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

769613-5909 är organisationsnummer för företaget Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Skövde som är den kommunen som Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening finns i.

Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2005-12-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0511-81615 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 15, 540 16, Timmersdala

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva verksamhet inom förebyggande hälso- och friskvård, hälsoprofil, personlig utveckling, temadagar och öppet hus, marknadsföring, uthyrning av lokal, försäljning av produkter såsom presentartiklar, smycken, kosmetik, hudvårds- produkter, kosttillskott, te, böcker och kort, kläder, rengöring och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Andrummet i Skaraborg Ekonomisk förening och det är Knutsson, Katarina Maria som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Lars-Ove Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rättzén Fredriksson, Anna Evelina som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,