Viltmästare Markus Nilsson

Västra Götalands län

Information

780530-XXXX är organisationsnummer för bolaget Viltmästare Markus Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Viltmästare Markus Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Viltmästare Markus Nilsson finns i.

Viltmästare Markus Nilsson har varit registrerat sedan 2003-11-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Viltmästare Markus Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-11.

Viltmästare Markus Nilsson är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Viltmästare Markus Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Viltmästare Markus Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 08-56023080 eller genom brev på följande adress:

Konsult och entreprenadarbete inom jakt, viltvård, jordbruk och skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Viltmästare Markus Nilsson och det är Nilsson, Markus Artur som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,