Nettrade Christian Grane

Västra Götalands län

Information

800109-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nettrade Christian Grane. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nettrade Christian Grane är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Nettrade Christian Grane finns i.

Nettrade Christian Grane har varit registrerat sedan 1998-06-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nettrade Christian Grane så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-11.

Nettrade Christian Grane är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Nettrade Christian Grane är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nettrade Christian Grane så kan ni göra det på telefon genom 036-165405 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av telefonkort och lågpristelefoni samt lagerhållning och försäljning av energidryck, läsk, livsmedel och snacks.

Det finns olika personer som har en koppling med Nettrade Christian Grane och det är Grane, Christian Robin som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,