Svenska Industritillbehör

Västra Götalands län

Information

810816-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Svenska Industritillbehör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Industritillbehör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Svenska Industritillbehör finns i.

Svenska Industritillbehör har varit registrerat sedan 2003-02-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Industritillbehör så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svenska Industritillbehör är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för Svenska Industritillbehör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svenska Industritillbehör så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Totalleverantörer av industritillbehör (svets, kem, slip, kap) gentemot entreprenörer, åkerier och verkstäder.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Industritillbehör och det är Bunyemen, Andreas som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,