Skövde Bemanningsservice

Västra Götalands län

Information

820310-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skövde Bemanningsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skövde Bemanningsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Skövde Bemanningsservice finns i.

Skövde Bemanningsservice har varit registrerat sedan 2003-09-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skövde Bemanningsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Skövde Bemanningsservice är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Skövde Bemanningsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skövde Bemanningsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-9955222 eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att erbjuda personalbemanning för en bred kundkrets och inom olika verksamhetsområden. Exempel på branscher: Industri, bygg, musik, lantbruk, fastighetsskötsel, och data. Företaget kommaer även att erbjuda kurser och ut- bildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Skövde Bemanningsservice och det är Lundberg, Eric Gustav Viktor som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,