Samiha's Närbutik i Skövde

Västra Götalands län

Information

820919-XXXX är organisationsnummer för bolaget Samiha's Närbutik i Skövde. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Samiha's Närbutik i Skövde är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skövde som är den kommunen som Samiha's Närbutik i Skövde finns i.

Samiha's Närbutik i Skövde har varit registrerat sedan 2004-09-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Samiha's Närbutik i Skövde så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

Samiha's Närbutik i Skövde är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Samiha's Närbutik i Skövde är följande:

Vill ni komma i kontakt med Samiha's Närbutik i Skövde så kan ni göra det på telefon genom 0500-427370 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av dagligvaror, tobak och tidningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Samiha's Närbutik i Skövde och det är Dal, Samiha som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,