Larssons Frukt & Blommor Handelsbolag, Ove och Inger Larsson

Västra Götalands län

Information

Handel med blommor och trädgårdsprodukter

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Larssons Frukt & Blommor Handelsbolag, Ove och Inger Larsson vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Skövde så är Larssons Frukt & Blommor Handelsbolag, Ove och Inger Larsson ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1982-07-14 så skapades Larssons Frukt & Blommor Handelsbolag, Ove och Inger Larsson och företaget är har ej F-skattsedel.

916453-2591 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Larssons Frukt & Blommor Handelsbolag, Ove och Inger Larsson och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Larssons Frukt & Blommor Handelsbolag, Ove och Inger Larsson så går det att nå dem via telefon på 0500-450149 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Larssons Frukt & Blommor Handelsbolag, Ove och Inger Larsson är Larsson, Inger Elisabet som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Larsson, Karl Ove Gustaf som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .