Katorps Alltjänst Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

916569-9696 är organisationsnummer för företaget Katorps Alltjänst Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Katorps Alltjänst Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Skövde som är den kommunen som Katorps Alltjänst Kommanditbolag finns i.

Katorps Alltjänst Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1986-04-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Katorps Alltjänst Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Katorps Alltjänst Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Katorps Alltjänst Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av Arne Borgren

Vill ni komma i kontakt med Katorps Alltjänst Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Pl 1132, 540 16, Timmersdala

Skogskörning- maskin-och traktorreparationer samt el- installationer

Det finns olika personer som har en koppling med Katorps Alltjänst Kommanditbolag och det är Bogren, Karl Erik Lennart som är född 1959 och har titeln Komplementär, Bogren, Arne Henrik Erland som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare,