TILA Trä & Reklam Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916570-6699 är organisationsnummer för verksamheten TILA Trä & Reklam Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TILA Trä & Reklam Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skövde som är den kommunen som TILA Trä & Reklam Handelsbolag finns i.

TILA Trä & Reklam Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-02-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TILA Trä & Reklam Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TILA Trä & Reklam Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Skövde som också är .

Firmatecknare för TILA Trä & Reklam Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med TILA Trä & Reklam Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stommen , 541 93, Skövde

Tillverkning av specialbeställningar inom träbranschen samt legotillverkning. konsultativ verksamhet inom reklambranschen

Det finns olika personer som har en koppling med TILA Trä & Reklam Handelsbolag och det är Ljung, Lars Urban Kenth som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Ljung, Lena Christina som är född 1960 och har titeln Bolagsman,