Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag finns. I Skövde så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Törebodav. Fjälletorp, 541 92, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-484435.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag har idag 916570-9602 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag

Affärsutveckling, företagskonsultverksamhet, fastighets- och företagsförsäljning, förmedling av varor och tjänster, äga och förvalta fastigheter, rörelser och aktier, konsultverksamhet inom miljöområdet. Tillverkning av fotografiska bilder såväl digitala bilder som från film, tillverkning och försäljning av tidningsartiklar till fack- och dagspress, annonser samt försäljning av dataprogram för kalkyler, budgets- och dataprogram för restauranger samt därmed förenlig verksamhet. Café, restaurang, pub, bar och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Tillverkning och försäljning av pins och reklamartiklar.

I Företagsbyrån Vik-In kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Imberg, Pär Jonas som är född 1972 och har titeln Komplementär, Imberg, Eva Charlotta som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare, .