Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916901-0197 är organisationsnummer för bolaget Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skövde som är den kommunen som Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag finns i.

Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-09-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6967278 eller genom brev på följande adress:
Greby Raskagården, 540 15, Väring

Bil- och mekanisk verkstad, hästavel och stuteriverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Fredins Mekaniska Verkstad Handelsbolag och det är Fredin, Per Morgan som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Fredin, Tage Roger som är född 1939 och har titeln Bolagsman,