Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Uthyrning av ljud och ljusanläggnigar samt discoverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Skövde så är Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1991-02-26 så skapades Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag har haft det sedan 1996-01-01.

Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

916901-2441 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skövde.

Just nu är Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-3333309 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av Per Gunnar Larsson.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sound Star Disco Larsson & Sanfridsson Handelsbolag är Karlsson, Karl Ove Andreas som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Larsson, Per Gunnar som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .