Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916902-1210 är organisationsnummer för företaget Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skövde som är den kommunen som Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag finns i.

Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-03-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skövde som också är .

Firmatecknare för Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-415200 eller genom brev på följande adress:
Kaplansg. 22, 541 34, Skövde

Reparationer av fordon samt diverse försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kent o Ronnys Fordonservice Handelsbolag och det är Andersson, Kent Charles Peter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Nordström, Ronny Werner som är född 1959 och har titeln Bolagsman,