Handelsbolaget Mytra

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Skövde och Handelsbolaget Mytra är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Mytra är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Mytra är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Mytra är ett Handelsbolag och skapades 1998-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Mytra ska trivas.

I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tävling med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Mytra är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Handelsbolaget Mytra och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Mytra så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-477731.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Eddie Mikael -Andersson, Sune Gustav.

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Mytra är Andersson, Dennis Seved som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Andersson, Eddie Mikael som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Andersson, Sune Gustav som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Gertsson, Dag som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Waern, Bo Göran som är född 1947 och har titeln BolagsmanLjungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Handelsbolaget Mytra har 969647-8750 som sitt organisationsnummer.